fbpx

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Anne Puranen

osakas, FasciaMethod, FasciaMethod Power & FasciaMethod Pro -konseptien kehittäjä

anne(a)proftraining.fi

p. 044-5644878

Anne on työskennellyt myofaskiaalisen liikkuvuusharjoittelun parissa  kehittäjänä, kouluttajana ja ohjaajana vuodesta 2013. Anne on toiminut fysioterapeuttina tuki-ja liikuntaelinongelmien ja niihin suunnatun terapeuttisen harjoittelun sekä kuntouttavien ryhmäliikuntatuntien ohjaajana vuodesta 2005 alkaen. Anne on työskennellyt kouluttajana ja luennoitsijana myofaskiaalisesta harjoittelusta vuodesta 2014. Anne työskentelee omassa tuki- ja liikuntaelinpalveluja tuottavassa yrityksessään FysioProfessionals Oy:ssä Järvenpäässä. Anne on suorittanut lukuisia faskioihin liittyviä koulutuksia ja osallistunut tunnettujen faskiatutkijoiden Robert Schleipin, Thomas Myersin ja Carla Steccon luennoille. Vapaa-aikana Anne harrastaa kuntosalia ja lentopalloa sekä jääkiekko-vanhemmuutta. Annen haaveena on tehdä tuki- ja liikuntaelinterveyttä edistävää tutkimus- ja koulutustyötä kansainvälisesti  tulevaisuudessa!

Raisa Varsta

osakas

raisa(a)proftraining.fi

p. 040-4129508

Raisa on tehnyt markkinointiuran vähittäiskaupasta tukkuportaan kautta globaaleihin brändeihin. Viimeiset vuodet Raisa on kehittänyt uutta liiketoimintaosaamista ammattikorkean lehtorina ja tutkintovastaavana. Pestin myötä tutuiksi ovat tulleet niin digimurros, Y-sukupolvi, pk-sektorin haasteet kuin startup-yritysten sparraaminen. Raisa on suorittanut sekä ammatillisen opettajan että opinto-ohjaajan tutkinnot sekä erikoistunut voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi. Raisa viettää vapaa-aikaansa kuntosalilla sekä “elinkautisen opiskelun” parissa. Raisan haaveena on myös joku päivä perustaa kahvila, jossa tuoksuu gluteeniton korvapuusti!

Atte Varsta

toimitusjohtaja, osakas

atte(a)proftraining.fi

Atte on kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jonka erityisosaamisia ovat brändit, asiakkuudet, markkinointiviestintä sekä urheilumanagerointi. Atte on toiminut markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä mm. vähittäiskaupassa, mainos-ja media-alalla sekä moottoriurheilussa. Atte on analyyttinen moniosaaja, jolla hyppysissä pysyvät niin graafisen suunnittelun työkalut kuin startup-yrityksen kehittäminen. Atte toimii tällä hetkellä myös Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja liiketoiminnan uudistamisen opettajana. Atte harrastaa kuntosalia ja nelipyöräisten bongailua. Vuonna 2021 Atte toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja kirjoitti kirjan pitkäaikaisesta harrastuksestaan Elviksestä.

Vilma Romppainen

Markkinointikoordinaattori, asiakaspalvelu

vilma(a)proftraining.fi

Vilma on koulutukseltaan tradenomi ja erityisesti osaamista löytyy markkinoinnista. Tällä hetkellä Vilmalla työn alla on YAMK -tutkinnon suorittaminen. Vilma on markkinointi hommien ohella toiminut vuodesta 2014 asti myös joukkuevoimistelun valmentajana. Sitä ennen Vilma ehti harrastaa joukkuevoimistelua itse 12 vuotta, josta kiinnostus hyvinvoinnin ja liikunnan alaa kohtaan on alunperin lähtöisin. Vapaa-ajalla Vilma viihtyy nykyään monipuolisen urheilun parissa kuten kuntosalilla, tai lenkkipolulla koiran kanssa. Hyvinvointi on aina ollut tärkeä osa Vilman elämää ja lähellä sydäntä. Vilman unelmana on kehittyä omassa työssään jatkuvasti ja nauttia siitä mitä tekee.

Riikka Tolvanen

FasciaMethod Power -konseptin toinen kehittäjä

Riikka on fysioterapeutti, CrossFit -valmentaja sekä FasciaMethod Power-konseptin toinen kehittäjä. Riikalla on monipuolinen tausta liikunnan parissa ja viimeiset seitsemän vuotta harjoittelu on keskittynyt toiminnalliseen harjoitteluun. Välillä Riikan treenit toteutuvat salilla, välillä luonnon keskellä. Luonto on paikka, joka tuo vastapainoa arjelle ja sieltä Riikka löytää rauhaa sekä uutta inspiraatiota. Vuosien mittaan Riikan harjoitustaustan ja ammatin kautta on kasvanut halu auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin liikunnan avulla. Riikka halusi kehittää Viivin kanssa konseptin, jonka avulla voisi ohjata ja opettaa ihmisiä treenaamaan turvallisesti, tehokkaasti ja toiminnallisesti niin, että tuki- ja liikuntaelimistön vammat kuntoutettaisiin loppuun asti ja uusilta vammoilta säästyttäisiin jatkossakin.

Verkkolaskutus tiedot

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. 

Verkkolaskuosoitteemme ovat: 

Operaattori Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite 003726986955

OVT-tunnus 003726986955 

Y-tunnus 2698695-5

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen: 

ProFTraining Finand Oy (Apix skannauspavelu) 

PL 16112

00021 LASKUTUS 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan. 

ProFTraining Finland Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003726986955@procountor.apix.fi


Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland