fbpx

Urheilumanageroinnin koulutus yhteistyössä Varalan kanssa

Kansainvälinen urheilumanageriohjelma

Olemme käynnistäneet laaja-alaisen yhteistyön Varalan urheiluopiston kanssa. Uusi kansainvälinen urheilumanageroinnin koulutusohjelma toteutetaan Varalan tarjonnassa yhteistyössä yhdysvaltalaisen United States Sports Academyn (USSA) kanssa.

Kansainväliselle urheilujohtamiskoulutukselle on tarvetta ja kysyntää Suomessa. Toteutettava koulutuksemme antaa hyvät perustiedot urheilujohtamisesta sekä mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti tuhansien urheilujohtamisen ammattilaisten kanssa. Opiskelu itsessään tullaan toteuttamaan pääosin verkossa ja United States Sports Academyn opettajien ohjauksessa. Aiheita, joita koulutuksessa käsitellään, ovat esimerkiksi urheiluhallinto, urheilumarkkinointi, urheilufasiliteetit ja -tapahtumat, urheilu liiketoimintana sekä henkilöstöhallinto, turvallisuus ja PR. Opiskelijat myös kuuluvat USSA-yliopiston globaaliin alumniverkostoon koulutuksen suoritettuaan.

Haku koulutusohjelmaan avautuu 6.5.2019. Lisätietoa koulutuksesta sekä ilmoittautumisohjeet Varalan sivuilla.

Lue amyös: LEHDISTÖTIEDOTE Kansainvälinen urheilumanageroinnin koulutusohjelma.

Tiedustelut Varalan Urheiluopisto:
Rehtori Marjaana Eskelinen +358505663313,  marjaana.eskelinen(a)varala.fi
Tiedustelut Proftraining Finland:
Atte Varsta, +35840668 6002, atte(a)proftraining.fi

*****

Varalan Urheiluopisto on Suomen vanhin urheiluopisto, valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus ja valtakunnallinen valmennuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa. Toiminnan pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, yritysten työhyvinvointipalvelut, kokous- ja liikuntapäivät sekä urheilu- ja valmennustoiminta. Lisätietoja osoitteessa www.varala.fi

United States Sports Academy (USSA) on yksityinen, voittoa tavoittelematon, akkreditoitu yliopisto USAn Daphnessa Alabamassa.  USSA on USAn ainoa yliopisto, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia ja jatkokoulutusta aina tohtoriksi asti ainoastaan urheilujohtamisen ja -valmentamisen alalla. Lisätietoja osoitteessa www.ussa.edu.

Proftraining Finland Oy on erikoistunut liikunta- ja valmennuskonsepteihin tarjoten ratkaisuja hyvinvointiin sekä energiseen elämään. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2015 Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä Raisa ja Atte Varsta. Lisätietoja osoitteessa www.proftraining.fi

 

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland