fbpx

Työnohjaus

Työnohjauksella hyvinvointia ja voimavaroja arkeen

Tuntuuko työ tahmealta tai työn tavoitteet haastavilta? Väsyttääkö arki niin, että paukkuja ei tahdo riittää enää vapaa-aikaan? Koetko yksinäisyyttä työssäsi tai ovatko asiakkaat tai yhteistyökumppanit haastavia? Onko työ kenties valunut sekaisin muun elämän kanssa, etkä oikeastaan enää tiedä, missä työ alkaa, ja missä se loppuu?

Työnohjaus on paikka tuumata omaa työtä ja sen hyvin arkisiakin haasteita. Työnohjaus mahdollistaa uuden oppimista, työssä voimavaraistumista ja parempaa työn laatua sekä työtyytyväisyyttä.

Työnohjauksen avulla voi esimerkiksi toipua työperäisestä väsymyksestä, mutta parhaimmillaan työnohjaus sparraa jo hyvällä kierteellä olevaa entistä parempaan tulevaisuuteen!

Tule ja testaa, mitä työnohjaus voisi sinun arkeesi antaa!

Työnohjausta antaa virallisen työnohjaajakoulutuksen (STOry) saanut Raisa Varsta, joka on paitsi kokenut liikunta-alan yrittäjä myös pitkän linjan liike-elämän ammattilainen sekä opettaja ja opinto-ohjaaja. Työnohjaajana Raisa on toiminut viisi vuotta ja ohjannut sinä aikana kymmeniä eri alojen ammattilaisia, ml. opettajia, ohjaajia, rehtoreita, esihenkilöitä, valmentajia ja asiantuntijoita. Opettajaurallaan Raisa on lisäksi ohjannut satoja nuoria ja eri alojen ammattilaisia sekä uraan että työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Tutustumiskerta yksilöohjattaville verkkotapaamisena euro per minuutti (45 min tai 60 min). Ryhmätyönohjauksesta pyydä tarjous alapuolelta löytyvällä lomakkeella.

  • Yksilötyönohjaus 85 e (sis alv)/60 min verkkotapaamisena.
  • Ryhmätyönohjaus: pyydä tarjous lomakkeella.

Varaa aika tutustumisohjaukseen laittamalla viestiä raisa(a)proftraining.fi.

Lue lisää Raisan ajatuksista esimerkiksi täältä: ”Voisiko työnohjaus kirkastaa urheilumaailman ihmiskuvaa?” Osviitta 4-2021

Tutustu Raisan taustoihin tarkemmin täällä: https://www.linkedin.com/in/raisa-varsta-8559084/

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland