fbpx

FasciaMethod – Terve ja kiinteä keho -kirja

36,00 

Ammattilaisten ohjeet tehokkaaseen mutta turvalliseen harjoitteluun!

Kirjan avulla opit hoitamaan, huoltamaan ja harjoittamaan kehoa niin kokonaisvaltaisesti, että mikään kudos ei jää huomioitta.

57 varastossa

Tuotetunnus (SKU): FAMEKI2019 Osastot: ,

Kuvaus

Hinta?

Kirjan hinta on 29 €, postitus 7 € (sis alv 10 %)

FasciaMethod – Terve ja kiinteä keho 

Selkä terveeksi ja samalla keho kiinteäksi – kuulostaako hyvältä? Täysin mahdollista. Tämän kirjan käytännöllisillä ohjeilla lisäät kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja optimaalista suorituskykyä ja samalla kiinteytät kehoasi.

Jäykkyys, kivut ja kömpelyys haittaavat monen elämää. Sitkeiden vaivojen syy löytyy usein faskioista. Faskioilla eli lihaskalvoilla on suuri rooli kehon ja mielen terveyteen. FasciaMethod on uudenlainen hyvinvointikirja, joka sisältää vastauksia ja tietoa, joista ei ole aiemmin suomeksi kirjoitettu. Kirjasta selviää, miten esimerkiksi laskeutunut jalkaholvi voi vaikuttaa välilevyn pullistuman syntyyn tai jännittyneet reidet voivat aiheuttaa virtsankarkailua.

Faskia on sidekudosta, joka tekee meistä joko kankeita ja kömpelöitä tai jänteviä ja vahvoja. Faskiat ympäröivät lihaksia, luita ja sisäelimiä yhdistäen koko kehon kaikki eri osat toisiinsa. Kyse ei ole mistään muotiilmiöstä, vaan kudoksesta, jonka merkitystä kehomme hyvinvoinnille ei ole aiemmin ymmärretty.

Kun tavoitteena on terveempi keho tai urheilijan optimaalinen suorituskyky, faskiat ovat avainasemassa. FasciaMethod -kirjassa harjoitellaan ja palaudutaan uudesta, faskioiden näkökulmasta. Kirjan avulla opitaan hoitamaan, huoltamaan ja harjoittamaan kehoa niin kokonaisvaltaisesti, että mikään kudos ei jää huomiotta.

Lisätiedot

Paino 1,9 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FasciaMethod – Terve ja kiinteä keho -kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland