fbpx

Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta

37,00 

Proftrainingin perustajaosakkaan Atte Varstan ainutlaatuinen ”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta” -kirja. Teos on läpileikkaus suomalaisen populäärikulttuurin edustajien sekä fanien suhteesta rokin kuninkaaseen Elvikseen.

Tekijä Atte Varsta
Kustantaja Aviador Kustannus
340 sivua
Sidottu, kovakantinen, valokuvitettu ISBN 9789523810259

Hinta 30€ (sis. Alv) + postituskulut 7€, Atte Varstan signeerauksella
Kirja on mahdollista ostaa ilman postituskuluja noutamalla Järvenpäästä. Maksu kirjaa noudettaessa. Noutovaihtoehdon osalta ole yhteydessä Atte Varstaan atte@proftraining.fi tai 040 668 6002.

Tuotetunnus (SKU): ELVISKI2021 Osastot: ,

Kuvaus

Onko ketään, joka olisi vaikuttanut musiikillaan ja elämällään yhtä moniin kuin Elvis Aaron Presley? Kun Elvis nousi 1950-luvun lopulla maailmanmaineeseen, monille sen ajan nuorille hän oli musiikillinen esikuva. Sittemmin hänestä tuli legenda, joka tunnettiin koko maailmassa pelkän etunimen perusteella ja jonka sädekehä vain kasvoi tähden kuoleman jälkeen.

Kirjassa Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta tunnetut suomalaiset Dannysta Pate Mustajärveen, Frederikistä Palefaceen, Mikko Alatalosta Antti Rinteeseen, Erja Lyytisestä Aira Samuliniin ja yli 100 muuta henkilöä yhteiskunnan eri osa-alueilta kertovat omat Elvis-tarinansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland