fbpx

ProMethod

ProMethod

ProMethod on fysioterapeuttiemme kokoama testipatteristo kehon liikkuvuuden ja liikehallinnan testaamiseen. Testipatteristo on suunnattu työkaluksi liikunta- ja terveysalalla työskenteleville, kuten valmentajille, fysioterapeuteille, personal trainereille ja liikunnanohjaajille. Testipatteristo on koottu helpottamaan valmennuksen ammattilaisen arkea. Se on suunniteltu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen.

”Enää en lähde tekemään yksilövalmennusta ilman, että ensin käydään ProMethod -testit asiakkaan kanssa läpi! Ihan parasta kun saan testien pohjalta luotua asiakkaalle juuri tiettyä asiakasta palvelevan kuntosali- ja kuntouttavan ohjelman.”

– ProMethod -valmentaja

Tavoitteellinen harjoittelu yksilöllisesti

Kun harjoittelun tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata kehon puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet, ProMethod – testipatteristo auttaa valitsemaan oikeat harjoitteet oikeaan ongelmaan. Näin ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Testipatteristo sisältää alkukyselyn sekä yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testauksen. Testien perusteella valmentajan on helpompi laatia yksilöllinen harjoitusohjelma asiakkaan kehon heikkouksien kehittämiseksi. Testipatteristo huomioi myös kehon myofaskiaaliset jatkumot, aiemmat vammat ja vaivat sekä tämänhetkiset oireet.

Seuraa ProMethod -konseptia myös Instagramissa ja Facebookissa!

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland