fbpx

ProFTraining ja kolmen konseptin täysi palvelukokonaisuus

ProFTraining Finland Oy on suomalainen liikuntapalveluihin ja -tuotteisiin erikoistunut yritys, joka tuottaa asiakkaille ratkaisuja hyvinvointiin ja energisempään tulevaisuuteen. Fysioterapia- ja liikunta-alan ammattilaisten kehittämät palvelukonseptit vastaavat niin palveluja tuottavien ammattilaisten kuin kuluttajienkin tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja, joissa huomioidaan myös myös tuki- ja liikuntaelinterveys. ProFTraining Finland Oy haluaakin tarjota niin yksilö- kuin ryhmäliikuntatuotteisiin elementtejä, jotka huoltavat ja kuntouttavat kehoa tuki- ja liikuntaelinterveyden näkökulmasta.

Kolmen konseptin kokonaisuus rakentaa optimaalista suorituskykyä.

Urheilijoiden tai kuntoliikkujien ohjaukseen tai valmennukseen ProFTraining tarjoaa kolmen konseptin yhdistelmää. Tämän yhdistelmän tarkoituksena on ennaltaehkäistä vammojen syntyä ja tarvittaessa myös kuntouttaa vammoja. Lisäksi tavoitteena on opettaa kehonhuollon ja lihaskuntoharjoittelun merkitystä osana urheilijan tai liikkujan omaa lajia.

ProMethod -valmentaja kartoittaa yksilön kehon liikkuvuutta ja liikehallintaa. Kartoituksen perusteella urheilijalle tai liikkujalle suunnitellaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. ProMethod-valmentajana osaat myös tällaisen ohjelman suunnitella turvallisesti ja tehokkaasti. Usein ProMethod-valmentaja koostaakin esimerkiksi urheilijoille (joko yksilöllisen tai joukkuekohtaisen) monipuolisen alkulämmittelyrutiinin, lihaskunto-ohjelman ja kehonhuoltosarjan.

Erään ProMethod-valmentajan kommentti: “ProMethod -koulutuksen käytyäni en oikein tiedä, millä ihmeellä olen ennen keksinyt asiakkaideni treeniohjelmien sisällön!”

Ja erään valmentajan asiakas kommentoi näin: “Ei tälläsiä testejä oo ennen kenellekään tehty. Nämähän pitäisi kuulua johonkin kouluterveydenhuoltoon tai ainakin joka joukkueen vakkariohjelmaan.”

 

Urheilijian tai liikkujan kehonhuolto, liikkuvuus ja liikehallintaharjoittelu tehostuvat FasciaMethod -konseptillamme. FasciaMethod on toiminnallista aktiivista liikkuvuusharjoittelua, kaikki kehon kudokset huomioiden. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tämä suosittu kehonhuoltomenetelmä viekin urheilijan palautumisen aivan uudelle tasolle. Myös suorituskyky kehittyy huomattavasti, jolloin myös lajitulokset paranevat! FasciaMethod -ohjaaja osaa ohjata sekä FasciaMethod -ryhmäliikuntatunteja että hyödyntää digitaalista liikepankkia yksilötyöhön.

FasciaMethod-ohjaaja: “FasciaMethod -tuntien ohjaaminen on ihanaa monella tavalla, asiakkaat on tosi tyytyväisiä ja omassa kehossa tuntuu taivaalliselta.”

FasciaMethod-asiakas: “FasciaMethod -tunneilla käymisen jälkeen penkin ja kyykyn tulokset on nousseet huomattavasti!”

 

PowerMethod -ohjaaja puolestaan ohjaa toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia, jossa harjoitellaan tehokkaasti, mutta tekniikka ja laatu edellä. Harjoitteluun liitetään aina tukilihasharjoitteita ja isompia lihaskuntoliikkeitä. PowerMethod -treeni on hauska ja erilainen tapa toteuttaa lihaskuntoharjoittelua. Treenissä kehitetään perus- ja kestovoimaa.

Ohjaaja: “PowerMethod -tunteja on kiva ohjata, koska tietää ohjaavansa asiakkaille kovan ja tehokkaan treenin lisäksi myös syvien lihasten vahvistamista.”

Asiakas: “PowerMethod -tunneilla on hyvä meininki, hiki ja tietää tehneensä.”

Urheilijalle tai liikkujalle räätälöity harjoitteluohjelma luodaan näiden kaikkien kolmen konseptin avulla. ProMethod-testitulokset määrittelevät, mitä kannattaa vahvistaa – ja vastaavasti, mitä venyttää. FasciaMethod -harjoitteet ovat  aktiivisia, liikeratoja avaavia harjoitteita, joita käytetään esimerkiksi alkulämmittelyyn. Liikehallintaa ja syvien lihasten tukea esimerkiksi urheilijan alkulämmittelyyn ja suorituskyvyn optimointiin saadaan sekä FasciaMethod- että PowerMethod-konsepteista.

 

 

Nämä kaikki kolme konseptia ovat suomalaisten fysioterapeuttien kehittämiä ja pohjautuvat vankkaan tutkimustietoon sekä monien vuosien aikana kertyneen fysioterapiaosaamisen hyödyntämiseen. Koulutukset on kuitenkin suunniteltu niin, että muutkin liikunta-alan ammattilaiset oppivat konseptit ja pystyvät hyödyntämään niitä täysipainoisesti omassa työssään.

Koulutuksiin on mahdollisuus osallistua ympäri Suomen. Voit aloittaa mistä tahansa yksittäisestä konseptistamme. Jos olet kiinnostunut kaikista kolmesta konseptista, pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake!

[formidable id=”4″]

 

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland