fbpx

Konseptit

Kolmen konseptin palvelukokonaisuus

Urheilijoiden tai kuntoliikkujien ohjaukseen tai valmennukseen tarjoamme fysioterapeuttiemme kehittämää kolmen konseptin yhdistelmää.

Tämän yhdistelmän tarkoituksena on ennaltaehkäistä vammojen syntyä ja tarvittaessa myös kuntouttaa vammoja. Lisäksi tavoitteena on opettaa kehonhuollon ja lihaskuntoharjoittelun merkitystä osana urheilijan tai liikkujan omaa lajia.

ProMethod -testipatteristo kartoittaa yksilön kehon liikkuvuutta ja liikehallintaa. Kartoituksen perusteella urheilijalle tai liikkujalle on selkeää suunnitella henkilökohtainen harjoitusohjelma. ProMethod-testipatteriston perusteella voi koostaa esimerkiksi urheilijoille (joko yksilöllisen tai joukkuekohtaisen) monipuolisen alkulämmittelyrutiinin, lihaskunto-ohjelman ja kehonhuoltosarjan.

Kehonhuolto, liikkuvuus ja liikehallintaharjoittelu tehostuvat FasciaMethod –konseptillamme. FasciaMethod on toiminnallista aktiivista liikkuvuusharjoittelua, kaikki kehon kudokset huomioiden. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tämä suosittu kehonhuoltomenetelmä viekin kenen tahansa palautumisen aivan uudelle tasolle. Myös suorituskyky kehittyy huomattavasti, jolloin myös esimerkiksi lajitulokset tai arjen hyvinvointi paranevat! FasciaMethod -ohjaaja osaa ohjata sekä FasciaMethod -ryhmäliikuntatunteja että hyödyntää digitaalista liikepankkia yksilötyöhön.

PowerMethod -ohjaaja puolestaan ohjaa toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia, jossa harjoitellaan tehokkaasti, mutta tekniikka ja laatu edellä. Harjoitteluun liitetään aina tukilihasharjoitteita ja isompia lihaskuntoliikkeitä. PowerMethod -treeni on hauska ja erilainen tapa toteuttaa lihaskuntoharjoittelua. Treenissä kehitetään perus- ja kestovoimaa.

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland