fbpx

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Proftraining Finland yhteistyöhön urheiluvalmennuksen ja -johtamisen koulutuksissa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Proftraining Finland yhteistyöhön urheiluvalmennuksen ja -johtamisen koulutuksissa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Proftraining Finland ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa opiskelijoiden joustavammat opinnot Haaga-Helian tutkinto-ohjelmissa.Proftraining Finland tarjoaa yhteistyössä amerikkalaisen urheiluyliopiston United States Sports Academyn kanssa Suomessa urheiluvalmennuksen ja –johtamisen koulutusta. Proftrainingin kehittämät liikuntakonseptit FasciaMethod, ProMethod ja PowerMethod ovat ensimmäiset suomalaiset liikuntakonseptit amerikkalaisen yliopiston koulutustarjonnassa. Jatkossa näitä USSAn tunnustamia yliopistokoulutuksia luetaan hyväksi myös suomalaisen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkintojärjestelmässä.

”Nyt sovittu yhteistyömalli on erittäin merkityksellinen niin Proftrainingilla, mutta myös meidän sadoille opiskelijoille. Proftrainingin kouluttamat ammattilaiset ovat eteenpäin pyrkiviä aikuisopiskelijoita jotka kouluttavat itseään omista lähtökohdistaan. Osalle on ollut tärkeää jatkaa opintoja suomalaisessa korkeakoulussa ja nyt sovittu aiemmin hankitun osaamisen hyödyntäminen tutkinto-opiskelun osana (opiskeltujen asioiden hyvityskäytäntö) helpottaa tuota siirtymää”, toteaa Proftrainingin toimitusjohtaja Atte Varsta.

”Haluamme tukea innostuneiden liikunta-alan ammattilaisten halua jatkuvaan oppimiseen sekä itsensä kehittämiseen. ”, kertoo Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampusvastaava Teppo Rantala.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on vuonna 2007 aloittanut yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Oppilaitoksessa on yli 10 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yhteensä noin 650. Haaga-Helia toimii viidellä kampuksella: Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Porvoossa ja Vierumäellä. Haaga-Helian Bachelor ja Master -ohjelmat ovat suomen ja englannin kielellä. Lisätietoja osoitteessa www.haaga-helia.fi.

Proftraining Finland Oy on erikoistunut liikunta- ja valmennuskonsepteihin tarjoten ratkaisuja hyvinvointiin sekä energiseen elämään. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2015 Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä Raisa ja Atte Varsta. Lisätietoja osoitteessa www.proftraining.fi.

United States Sports Academy (USSA) on yksityinen, voittoa tavoittelematon, akkreditoitu yliopisto USAn Daphnessa, Alabamassa. USSA on USAn ainoa yliopisto, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia ja jatkokoulutusta aina tohtoriksi asti ainoastaan urheilujohtamisen ja -valmentamisen alalla. Lisätietoja osoitteessa www.ussa.edu.

Lisätiedot:

Atte Varsta

+35840668 6002

atte@proftraining.fi

Teppo Rantala

+358505977344

teppo.rantala@haaga-helia.fi

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland