fbpx

FasciaMethod-yksilökoulutus laajenee syksyllä ProMethod-koulutuskokonaisuudeksi

FasciaMethod-yksilökoulutus on ollut suosittu, ja palautteen perusteella se kaipaa jatkoa. Olemmekin pitkin talvea pilotoineet uutta ProMethod-konseptia. Järkevää liikehallinnan ja liikkuvuuden testipatteristoa sekä kuntouttavaa harjoitepankkia kaivataan kovasti niin fysioterapeuttien kuin PT-ammattilaistenkin käyttöön.

Kaiken fyysisen harjoittelun perusta on nivelten saama syvä tuki ja kehon ns. neutraaliasennon hallinta. Hyviä tuloksia ei voi saada jos skippaa perusasiat. Päinvastoin, tällainen “oikopolku” johtaa helposti vammoihin, oli kyseessä sitten kuntoliikkuja tai ammattiurheilija.

Ihana ProMethod-testaajamme Raakel Lignell onkin saanut loistavia tuloksia ProMe-valmennuksessa! Kivut ovat Raakelin mukaan helpottaneet, ja keho alkanut toimia paremmin. Raxun viimeisimmät kuulumiset voit lukea hänen blogistaan .

Tokion Olympialaisiin tähtäävä pikajuoksijalupaus Anna Hämäläinen on nyt kuukauden ajan toteuttanut yksilöllistä harjoitusohjelmaa liikehallinnan ja liikkuvuuden ongelmiin, jotka ProMethod-konseptin testipatteristolla löysimme.

Edellisessä postauksessamme kuvasimmekin Annan lannerangan hallintaongelmaa. Oheisella videolla näkyy hyvin, kuinka Anna ei aluksi hahmota selkänsä asentoa eikä osaa hallita sitä. Selkärangan saama syvä tuki liikkeessä on puutteellinen.  Annan selkä olikin jäykkä ja kipeä, ja hän sai ajoittain voimakkaita suojakramppeja.

 

Nyt kuukauden harjoittelun jälkeen Anna kommentoi:

“Eron huomaan nyt selässä, huomaan että se ei ole ihan niin jäykkä koko ajan ja liikkuu paremmin. Suurin ero on keskikropassa, semmonen ylimääräinen keikkuminen on vähentynyt juoksussa ja osaa aktivoida ne mukaan treenaamiseen. Plus pakara on ruvennut toimimaan enemmän mikä taas tekee juoksusta helpompaa.”

FasciaMethod-yksilökoulutus on viimeisen kerran yksipäiväisenä 7.4.2017 Järvenpäässä. Seuraavan kerran yksilökoulutuksemme on kolmepäiväinen ProMethod-koulutus syksyllä 2017. Yksipäiväisen FasciaMethod-koulutuksen käyneet saavat alennusta syksyn ProMethod-koulutuksesta. FasciaMethod-yksilökoulutukseen kannattaa siis vielä tulla jos haluaa päästä pikaisesti alkuun 🙂

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland