fbpx

FasciaMethod-liikuntakonsepti lanseerattiin ensimmäisenä suomalaiskonseptina amerikkalaisen yliopiston koulutustarjontaan

Yhdysvaltojen ainoa pelkästään urheilujohtamisen ja -valmennuksen tutkintoihin keskittyvä yliopisto United States Sports Academy (USSA) on lanseerannut koulutustarjontaansa ProFTraining Finlandin kehittämän FasciaMethod -konseptin. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen liikuntakonsepti, joka on lanseerattu amerikkalaiseen yliopistoon.

FasciaMethodin kehittäjät ja Proftraining-osakkaat Anne Puranen sekä Viivi Kettukangas Immonen ovat syystäkin iloisia. “Olemme onnellisia siitä, että FasciaMethod -ohjaajaksi voi opiskella nyt kuka tahansa ja missä tahansa englanninkielisen verkkokurssin ansiosta. Tavoitteenamme on, että kaikki ihmisten hyvinvoinnin parissa työskentelevät ammattilaiset löytäisivät aktiivisen, dynaamisen, ketjuliikkuvuusharjoittelun kurssin”, sanoo Anne.

“Emme ole aiemmin törmänneet tämän kaltaiseen liikkuvuusharjoitteluun missään päin maailmaa. Konseptimme on ainutlaatuinen ja poikkeava liikkuvuusharjoittelukeino, sillä näkökulmana on myofaskia sekä  tuki- ja liikuntaelimistö, joiden pohjalta fysioterapeutit ovat kehittäneet konseptin”, täydentää Viivi.

United States Sports Academyn akateemisesta tarjonnasta vastaava Vice President Tomi Wahlström on vaikuttunut Proftrainingin konsepteista. ”Nyt lanseerattu FasciaMethod verkkokurssi on yliopistomme esimerkkikurssi niin opetuksen kuin teknisen toteutuksen osalta. Tulemme käyttämään sitä referenssinä tuleville uusille kursseillemme sekä olemassa olevien kurssien uudistuksen yhteydessä. En malta odottaa ProMethod ja PowerMethod kurssien valmistumista osaksi USSAn tarjontaa”, iloitsee Tomi Wahlström.

Odotukset FasciaMethodin maailmanlaajuiselle leviämiselle ovat korkealla. United States Sports Academylla on koulutustarjontaa yli 60:ssä maassa maailmanlaajuisesti. Tämän vuoden aikana yliopiston koulutustarjontaan lisätään Proftrainingin ProMethod ja PowerMethod -konseptit.

Yhteistyötä Proftrainingin ja USSAn välillä on tarkoitus myös laajentaa tulevaisuudessa. Yhtenä esimerkkinä kansainväliset yliopistotasoiset johtamis- ja valmennustutkinnot, joista ensimmäinen – International Sports Manager Certification program -lanseerattiin kolmikantayhteistyönä Varalan Urheiluopiston kanssa toukokuun alussa.

”Suomalaiselle osaamiselle on kysyntää maailmalla. Yhteistyö USSAn kanssa avaa meille ovet maailmalle, ja sen lisäksi meillä on monipuolisia tuotteistamissuunnitelmia hyvinvoinnin ja urheilun valmennuksen sekä koulutuksen alueella. Nämä kaikki tähtäävät kansainvälisille markkinoille. Jos edes osa niistä toteutuu suunnitellusti, olemme erittäin tyytyväisiä kansainvälistymiseemme”, toteavat Proftrainingin osakkaat ja kaupallistamisesta vastaavat Raisa ja Atte Varsta.

FasciaMethod tarjolle Yhdysvaltoihin
Vasemmalta: Atte Varsta, Tomi Wahlström, Raisa Varsta, Viivi Kettukangas Immonen ja Anne Puranen.

Tutustu USSAn koulutustarjontaan täällä: https://ussa.edu/a…/continuing-education/individual-courses/

***

Proftraining Finland Oy on erikoistunut liikunta- ja valmennuskonsepteihin tarjoten ratkaisuja hyvinvointiin sekä energiseen elämään. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2015 Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä Raisa ja Atte Varsta. Lisätietoja osoitteessa www.proftraining.fi

United States Sports Academy (USSA) on yksityinen, voittoa tavoittelematon, akkreditoitu yliopisto USAn Daphnessa Alabamassa.  USSA on USAn ainoa yliopisto, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia ja jatkokoulutusta aina tohtoriksi asti ainoastaan urheilujohtamisen ja -valmentamisen alalla. Lisätietoja osoitteessa www.ussa.edu.

 ***

Tiedustelut

FasciaMethod konsepti

Anne Puranen

+358 44 564 4878

anne@proftraining.fi

 

USSA yhteistyö

Atte Varsta

+358 40 668 6002

atte@proftraining.fi

 

 

 

Siirry sivun alkuun
ProFTraining Finland